S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

tel. č.: 0910 130 800, e-mail: info@ellendecor.sk

Akčné produkty:

naša cena 14,80 €
skladom
akcia

zajačik má sem tam malé ošúchanie,preto je v zľave(

bežná cena 5,80 €
naša cena 5,00 €
skladom
akcia

zajačik má sem tam malé ošúchanie,preto je v zľave(

bežná cena 5,80 €
naša cena 5,00 €
skladom
akcia

Radi vám poradíme

ELLEN DECOR s. r. o.
Štefánikova trieda 4
949 01 Nitra
tel: 0910 130 800
info@ellendecor.sk

Úvod » Francúzske dobroty » Mäsové dobroty » Avon & Ragobert Terina z diviaka s koňakom a vínom z Bergeracu, Francúzsko, pohár 180g


        

Avon & Ragobert Terina z diviaka s koňakom a vínom z Bergeracu, Francúzsko, pohár 180g

skladom

 

Strážny pes


0x
naša cena:
5,50 € (Nie sme platcami DPH)

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

Diviak na víne z Bergeracu, oblasti, ktorá nie je známa len Cyranom z Bergeracu, ale aj výborným francúzskym vínom, ktoré krásne dopĺňa bohatú chuť tejto francúzskej pochúťky. Bez farbív, bez konzervačných látok.

Terina je tradičná francúzska nátierka pripravovaná pečením hrubšie mletého mäsa. Za základ obvykle slúži bravčové mäso, ku ktorému sa pridáva napr. zverina, kačacie či teľacie mäso, ktoré môže byť marinované v zmesi byliniek a vína, často kombinované s koreninami alebo s ovocím – jablkami, figami, slivkami, gaštanmi, hrozienkami či s hríbikmi alebo pikantnou paprikou espelette. Teriny majú hrubšiu štruktúru v porovnaní s paštétami, ich obsah je po otvorení vhodné opatrne premiešať so šťavou usadenou na dne pohára, čím sa dostane jej chuť do celého obsahu a zjemní sa konzistencia teriny.

Odporúčané servírovanie: teriny sa najčastejšie servírujú na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom. Používajú sa za studena do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou a dijonskou horčicou alebo s cibuľovým či figovým čatní. Po zohriatí sú vhodné aj do rizotta, na pizzu, na cestoviny, do placiek alebo tortilly. 

Rýchle a jednoduché použitie do teplého jedla:

stačí zohriať v hrnci alebo na panvici a pridať na ryžu, na cestoviny, do tortilly či na pizzu

zohriať v hrnci alebo na panvici, pridať paradajkovú omáčku, prípadne paradajky a pridať na ryžu, cestoviny, do tortilly alebo podávať s knedľou, zemiakovou kašou, zemiakmi či chlebíkom

Avon et Ragobert je tradičný francúzsky výrobca mäsových produktov. Tradícia výroby siaha až do roku 1898 a gurmánske špeciality tejto značky majú silné postavenie na francúzskom trhu aj v zahraničí.

Zloženie: bravčové mäso (krkovička)*, mäso z diviaka* 25%, bravčová pečeň*, koňak, ryžová múka, soľ, víno Bergerac 1%, mliečne bielkoviny (MLIEKO), sušené VAJCIA, sušené MLIEKO, cibuľa, korenie a aromatické bylinky. *Pôvod Francúzsko.

BEZ FARBÍV, BEZ KONZERVANTOV. Dátum min. trvanlivosti: viď obal.

Po otvorení uchovajte v chlade 0-4 C a sporebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Avon&Ragobert.

Výživové údaje na 100g: energie: 159 kcal/663 kJ, tuky: 12g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g, sacharidy: 4,4g z toho cukry 2,3g, bielkoviny: 7,1g, soľ: 6,4g.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Nejprodávanější

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NzZlND
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: